Халат - це один з небагатьох представників одягу, де необхідність відповідає розкоші. Вся справа в тому, що банний халат - це дуже корисна річ, як для користування в будинку, так і під час відпочинку. Дотики живого комфорту, абсорбуючий ефект (в більшості випадків) і стильний вигляд ставлять халати на один рівень з домашнім і повсякденним одягом. У минулі часи вартий уваги м'який і якісний халат можна було зустріти хіба що в дорогих готелях. Сьогодні це продукт масового користування і ніщо не заважає Вам обзавестися їм у будь-який момент. Однак все не так просто. Не дарма знамениті, 5* готелі не скупляться при виборі халатів для своїх відвідувачів. Вони твердо знають, що хороший клієнт - задоволений клієнт. А як тут не бути задоволеним, коли ти одягнений в пухнасту махрову хмаринку? Ось тільки знайти по-справжньому якісний, а головне відповідний особисто Вам халат - завдання не з простих. Необхідно врахувати безліч чинників і знайти гідного виробника.

По-перше, важливо відзначити, що не всі халати однакові. Ось чому часом так важко визначитися з вибором. На сайті нашого магазину Ви знайдете величезну різноманітність банних і домашніх халатів. А ми із задоволення допоможемо Вам підібрати підходящу саме Вам модель. Багато з наших халатів доступні як для чоловіків, так і для жінок. Також є моделі дитячих халатів. Все залежить від випадку, до якого Ви купуєте халат (собі або в подарунок) і необхідних характеристик, яким Ви віддаєте перевагу.

Ось кілька корисних порад про те, як знайти халат, який підійде Вам найкраще і при цьому буде відповідати бюджету.

Типи тканин з бавовни

Тканини мають величезне значення в характеристиці халатів і суттєво впливають на те, коли Ви будете його носити, наскільки зручним він буде і яку функцію виконуватиме. Кращі тканини у випадку з банними халатами це визнані всіма майстрами - махрова тканина і вафельне плетіння. Махровий халат товстий і дуже м'який, а вафельне плетіння легше і тонкіше. Крім цього, бавовняний одяг найкраще використовувати, як одяг після купання бо їх тканина може швидко вбирати воду. Однак бавовна, як і халати, буває різної якості: від низької, до середньої і високої по визнаним стандартам. У будь-якому випадку, вона найкраще підходить для банних халатів. Махрова тканина популярна серед власників заміських курортів і готелів, також часто халати з махри воліють купувати в сім'ю. Вафельна тканина також є популярним варіантом, найчастіше використовується в спа-халатах. У тканині халата також буде вказано, чи має халат високу якість, чи ні. Якщо при створенні майстри підібрали якісну тканину, то можете бути впевнені, що халат буде довговічним і прослужить Вам не один рік.

Майте на увазі, що на ринку сьогодні багато варіантів моделей халата. Деякі з них - 100% бавовна, а деякі - суміші, такі як 85% бавовна, 15% поліестер та ін. Бавовна завжди є кращим вибором для банних халатів, саме тому що бавовняні тканини дуже швидко і якісно абсорбують воду і подібні рідини. Наше виробництво виключає можливість виготовлення бавовняних халатів будь-якої якості, крім найкращої! Ми намагаємося піклуватися про Вашу шкіру і радувати Вас виключно якісною продукцією.