Незалежно від статусу готелю і кількості зірок, кожен господар бажає виробляти якісні послуги і залишати клієнтів задоволеними сервісом і обслуговуванням. Однією з відмінних рис в будь-якому готелі є якість халатів і рушників для постояльців. Всім знайомі захоплені розповіді про м'які махрові халати, з яких не хочеться вилазити (а іноді і повертати))) Щоб Ваш готель 100% став одним з кращих, подбайте про якість халатів, в яких будуть відпочивати Ваші гості. І вони відплатять Вам щедрими чайовими і частими відвідинами. Адже ми завжди повертаємося туди, де нам добре і комфортно.

Комфортні, стильні і дуже неординарні халати на будь-який смак Ви можете придбати в інтернет-магазині halat.kiev.ua. Ми пильно стежимо за якістю матеріалу і подбаємо про те, щоб Ваші гості відчували себе, як вдома, в халатах нашого виробництва.

Користь халата для відпочиваючих

Сучасні готелі і готелі оснащені незліченною кількістю техніки і послуг для підвищення комфорту постояльців. А тому гості стали більш прискіпливими і звертають увагу на все, навіть на найдрібніші деталі. Наше і Ваше завдання зробити так, щоб вони залишилися задоволені. Істинний комфорт у відпочинку може забезпечити тільки комфортний одяг. А в готелі, це вже традиційно - махровий халат з логотипом готелю (логотип або будь-який інший принт для халатів Ви можете замовити у нас).

Адже приємно вийти після гарячого душу на балкон і помилуватися простягнувшимся краєвидом. Або спуститися ввечері на терасу, подивитися на захід сонця і випити ковток-другий вина. Всі ці, вже досить звичні, маніпуляції набагато приємніше виконувати в ніжному бавовняному халаті, ніж сидіти в костюмі або мерзнути в самій білизні. Висновок один - якісні халати необхідні, якщо Ви бажаєте вразити гостей не тільки сервісом, а й приємною, комфортною обстановкою.

Правило № 1 - Тільки висока якість!

Перш ніж приступати до різних підходів по догляду за халатами, найважливіше рішення, яке ви повинні зробити, - це придбати халати високої якості, щоб забезпечити підвищену міцність і довговічність служби. Завдяки якісному матеріалу, який ми використовуємо при пошитті халатів (100% бавовна високої якості), при правильному догляді халати прослужать дуже довго і без ризику передчасного зносу.

Оскільки halat.kiev.ua вже багато років працює в індустрії виробництва халатів, у нас є досвід у виборі кращих тканин в галузі. Поряд з вибором першокласних тканин ми звикли створювати інноваційні проекти, які завжди зберігають практичність і багатофункціональність.

Ми завжди стежимо за тим, щоб кожен халат піддавався нашому пильному контролю якості перед тим як пропонувати його Вам для використання. Наші клієнти також можуть самі вирішити, які характеристики матимуть їх халати. Буде це коротенький махровий халатик з вигадливим принтом, або ж довга байкова модель з логотипом і брендуванням.

Підберіть для себе підходящу модель халатів або здивуєте постояльців незвичайним, але якісним і надійним одягом від інтернет-магазину halat.kiev.ua.